Training Energetische Massagetherapie

Deze training is ontstaan uit diverse massagevormen inclusief een stuk energetische kennis. Deze kennis pas ik in mijn praktijk toe voor mensen met een chronische pijnklacht. Of urgente klachten die niet chronisch zijn. Maar ontstaan zijn door overbelasting of om een andere reden. In deze training leer je werken op het lichaam. Maar ook energetisch buiten het lichaam. Een pijnklacht onstaat niet zomaar. Meestal is de pijn het gevolg van een ziekte, aandoening of overbelasting. Bij een ziekte leer ik je hoe pijn te verlichten. Bij een andere oorzaak leer je hoe deze te traceren op het lichaam. Waarna we vervolgens aan de slag gaan om buiten het lichaam de knooppunten en belemmeringen te localiseren. Hoe je deze het beste middels energetisch werk kunt oplossen. Op deze manier leer je werken op het lichaam maar ook daarbuiten. Lichaam en geest zullen een moeten zijn om een klacht op te lossen. Vanuit dit gedachtengoed is deze training ontstaan. Ik ben van mening dat lichaam en geest in balans horen te zijn om een klacht echt te kunnen verhelpen.

Voor wie is deze training bedoeld?

De Energetische Massagetherapie is bedoeld voor mensen met :

  • Steeds terugkerende pijnklachten.
  • Mensen met tijdelijke urgente klachten.
  • Mensen die door werk of anders overbelast zijn geraakt.
  • Mensen die geen energie meer hebben en zich lusteloos voelen.
  • Voor iedereen die wel een beetje meer energie kan gebruiken.

Vaardigheden/competenties cursist

Om deze training te kunnen volgen is affiniteit met massage en energetisch werken vereist. Deelnemers met massage ervaring of deelnemers met ervaring in het energetisch werk kunnen deze training in 1 dag volgen. Voor deelnemers zonder massage ervaring, maar wel met energetisch werk of affiniteit zal deze training in 2 dagen gegeven worden. Voor deelnemers zonder massageervaring en zonder energetische achtergrond zal deze training in 3 dagen gegeven worden.

Tarieven.

  • Deelname aan de 1 daagse training 250 euro.
  • Deelname aan de 2 daagse training 375 euro.
  • Deelname aan de 3 daagse training 599 euro.

Al deze trainingen worden in zeer kleine groepjes gegeven van 2 tot max 4 deelnemers. Individuele training kan ook tegen dezelfde tarieven.