Veilig en vertrouwd

Onze praktijkruimte is gevestigd in een bijzonder en sfeervol pandje gelegen in het stiltegebied op landgoed Bleijendijk. Het originele en authentiek pandje met een landelijke uitstraling draagt er toe bij dat je weer de rust in jezelf kunt ervaren.

Bij binnenkomst ervaar je direct al de rust. De warme kleuren, zachte en natuurlijke materialen in onze praktijkruimte versterken dit nog eens extra. Daglicht en omgeven door een landelijke omgeving zorgen eveneens voor een veilige, vertrouwde en rustgevende uitstraling.

Werkwijze

Elke behandeling begint met een voorgesprek. Dit voorgesprek is altijd gratis.

Tijdens het eerste bezoek zal dit voorgesprek wat langer zijn, omdat we dan ook je persoonlijke verwachtingen en ervaringen met je bespreken. Hierdoor kan de behandeling zo goed mogelijk op jouw persoonlijke behoefte worden aangepast. Ook eventuele contra-indicaties en ervaringen na de vorige behandeling kunnen naar voren komen. Tijdens het voorgesprek wordt besproken waar bij jou op dit moment de meeste spanning voelbaar is en in overleg wordt hierbij een behandelvorm gekozen. 

Afhankelijk van wat er in het voorgesprek naar voren komt, wordt  de behandeltijd ook samen afgestemd. 

Je kunt aangeven of je muziek op de achtergrond wilt horen en of dat je gebruik wilt maken van aromatherapie.

Kortom, ons streven is om de behandeling volledig aan jouw behoefte tegemoet te laten komen.

Na de behandeling volgt er een kort nagesprek waarbij er ruimte is om te praten over hoe je het hebt ervaren en hoe je je op dit moment voelt.

Tevens staat er een kopje thee of een flesje water voor jou klaar om de afvalstoffen af te voeren. Naar wens kun je eventueel een koekje, cakeje of snoepje nemen.

Je kunt ook nog nagenieten in onze ontvangstruimte of lekker een stukje wandelen op het landgoed. 

Massage olie

We werken uitsluitend met natuurlijke, biologische oliën.