Amri 28-01-2017

Hi Ronald,

Ik ben een vrouw met een andere culturele achtergrond en universitair opgeleid. Dat zegt op zich niks maar ik had wel de nodige twijfels over energetische massagetherapie. Totdat ik bij jou terecht kwam. Ik miste gewoon een deel aan energie die ik op geen enkele manier meer kon aanvullen door te sporten, gezond te leven, nieuwe dingen te gaan doen, het kwam er gewoon niet meer uit, terwijl ik zo veel energie had. De levensvreugde is er gewoon nog, ik ben gezond en er is eigenlijk niets wat in mijn weg staat om met minder energie genoegen te nemen. Mijn leeftijd en de overgang spelen daar natuurlijk wel parten in, maar dan nog, ik kan en wil niet accepteren dat ik dan maar uitbloei als een bloem die haar tijd gehad heeft. Jij zei tegen mij, Amri, dat is nergens voor nodig, je hoeft enkel mijn energie over te nemen om je weer in balans te brengen met jezelf. Dat heb je gedaan en daarmee ben je nog steeds bezig. Ik voel de verloren energie weer terugkomen als je mij behandelt en hopelijk verlies ik die niet meer. Je hebt me laten voelen dat het kan.

Tina, Lisa,Daphne en Chantal 07-01-2017

Lieve Ronald,

De workshop aanraaktherapie is echt een aanrader voor anderen. Jou open manier van benaderen en vooral de passie die je hebt in wat je doet is verbijsterend. We schrijven je dit gezamelijk omdat we alle 4 heel veel hebben gehad aan deze workshop, elk op ons eigen professionele vlak. Dit is echt een aanrader.

Iris 16-12-2016

Ik kamp al jaren met chronische rugklachten, zo erg dat ik niet meer in staat ben om te werken en daardoor in de bijstand ben geraakt. De vele artsen die ik bezocht heb kunnen geen specifieke oorzaak vinden. Dat is op zich niet zo erg maar bij mijn laatste bezoek aan de specialist werd mij verteld dat mijn klacht waarschijnlijk tussen mijn oren zat. En dat terwijl ik gewoonweg niet meer kan functioneren in het dagelijks leven. Toen ben ik uit mezelf naar Ronald gegaan. Ronald heeft niet geoordeeld en weinig gezegd tijdens de intake, die ruim een uur heeft geduurd. Het enige dat Ronald zei was, ga maar liggen, dan voel ik wel waar je klachten vandaan komen. Nog voordat hij daadwerkelijk begon met behandelen barste ik in tranen uit. Ik kan het niet plaatsen en het gebeurde meerdere keren tijdens zijn behandeling. Zijn behandeling duurde ruim 2 uur en het was verre van ontspannend te noemen. Het was intens, emotioneel en pijnlijk. Na de behandeling was ik niet in staat om op eigen kracht van de tafel te komen, Ronald moest me hierbij helpen. Maar.... de dag erna kon ik zelfstandig uit mijn bed komen en na 3 dagen ben ik voor het eerst in jaren weer eens met vriendinnen iets gaan ondernemen. Mijn vriendinnen zeiden, jee Iris, je straalt weer helemaal. Ronald behandelt mij nog steeds, elke maand wel minstens een keer. Ik heb mijn klachten nog steeds maar wel in mindere mate en ik kan weer leuke dingen doen als ik bij hem ben geweest.

Joyce

Een bericht van Joyce in mijn mailbox.

Hoi Ronald. Ik wil nog even zeggen dat ik het heel bijzonder vind dat jij dit allemaal voor mij wilt doen.Dit terwijl je me nauwelijks kent en ondanks alle negativiteit die om mij heen hangt.Voor mij ben jij een geschenk uit de hemel. Ik ben niet iemand die misbruik probeert te maken van jouw gulheid en ik ben ervan overtuigd dat ik in de toekomst iets voor jou terug kan doen. Maar op dit moment ben jij bezig mijn leven te redden en dat vind ik heel erg bijzonder.Daar wil ik je dus voor bedanken, want God weet dat ik het nodig heb. Je bent een mooi mens. Joyce.

Anita

Recent heb ik de training aanraaktherapie bij Ronald gevolgd en ik heb mezelf ook door hem laten behandelen. De training kan ik goed gebruiken in mijn huidige werk en de behandeling had ik gewoon zelf hard nodig. Door omstandigheden had ik totaal geen fut meer, geen energie om iets aan te pakken en ik heb zelfs met de gedachten gelopen om alles er maar bij neer te gooien. Na een intensief gesprek met Ronald, waarin regelmatig mijn tranen vloeiden, kon hij mij precies vertellen hoe ik me op dat moment voelde, zelfs zonder dat hij mij aangeraakt had, op een handdruk na bij aankomst in Vught. Ronald heeft mij daarop behandeld, gewoon over mijn kleding heen, en na de behandeling zijn we even gaan wandelen op het Landgoed. Ik was zo opgelucht dat ik eindelijk iemand had gevonden die mij begreep. Vol energie zijn we na de wandeling aan de training begonnen en heb ik deze kunnen afsluiten door zelf een gehele behandeling te geven van wat Ronald mij geleerd had. Nu, 3 dagen later heb ik nog steeds meer energie en een stukje vreugde komt weer langzaam terug. Met dat besef heb ik Ronald gebeld en een tweede behandeling geboekt.

Miranda

Het was heel fijn om de energetische massagetherapie te ontvangen. Ronald heeft hele warme handen en daarmee "the magic touch". Het is lastig te omschrijven, maar ik voel me altijd zo ontspannen en relaxed de dagen na zijn behandeling. Als alleenstaande moeder word je niet meer veel aangeraakt terwijl het wel een basisbehoefte is om aangeraakt te worden. Doet echt goed.

Ger

Ik ben een week of drie geleden behoorlijk door mijn rug gegaan bij het verlaten van mijn auto. 
Zo erg dat ze me hebben moeten helpen om uit mijn auto te komen. 
Kon op dat moment niets meer, het was een behoorlijke knak in mijn rug. 
Ben toen naar een osteopaat geweest, het bleek dat er iets in mijn onderrug was verschoven. 
Na een behandeling van zo`n half uur had hij het weer op zijn plaats gekregen, tenminste zei hij dit. 
Ik kreeg een lijstje mee met oefeningen die ik thuis moest doen, dan zou het binnen een week wel weer beter moeten gaan. 
Nou dat was dus niet het geval, ik bleef maar behoorlijk pijn houden in mijn rug waardoor ik me slecht kon bewegen ect. 
Ben eens gaan surfen op internet naar iemand die mij beter kon helpen, daarbij kwam ik terecht bij Ronald van Touch Therapy. 
Na een intake gesprek in een rustige omgeving volgde de behandeling. 
Bij de massagetherapie merkte ik, dat er bijzonder veel warmte uit de handen van Ronald straalde dat was wel heel bijzonder en tevens weldadig. 
Ook voelde hij de plaats waar het niet goed zat in mijn rug goed aan waardoor hij deze goed kon behandelen. 
Het is zo`n geslaagde behandeling geweest dat ik na zo`n drie dagen al een verbetering voelde. 
Nu is het ongeveer vier weken geleden dat ik me wekelijks heb laten behandelen en de pijn is helemaal weggetrokken waardoor ik weer normaal en zonder pijn kan bewegen.

Enkele reacties van de dame's tijdens de Viva La Donna dag

Bedankt voor de heerlijke rustgevende massage, echt genieten en voor herhaling vatbaar!; De massage was super voor herhaling vatbaar; Bedankt voor de heerlijke massage, ik heb genoten. ; Het was heerlijk, het is rustgevend en ik heb er van genoten, bedankt voor deze fijne dag.; De massage was heerlijk ontspannend, goed voor de mens. ; Heerlijk die massage, lekker ontspannend! Super dat jullie medewerking aan deze verwendag verlenen.; Bedankt voor de ontspannende massage, het was "heerlijk", even helemaal weg om jezelf weer te herkennen als je terug komt!!!.; Heerlijke massage. Een echte verwennerij. Zelfs zo ontspannend dat ik bijna in slaap viel. Een aanrader!! Heel aangenaam die massage en een heel fijn contact.

Kelly

Bedankt voor de heerlijke massage! Ik vond het erg rustgevend en ontspannend.